COG LCD Display module

COG LCD Display module

COG (Chip-pe-sticla) cip pe sticlă (COG) este un chip flip VRO metoda utilizată pentru conecta ansamblul de circuite integrate goale (ICs) pe substratul de sticlă direct prin Film conductiv anizotrope (CCP). Teren accidentat IC (amprenta) pot fi scalate în jos în funcţie de clienţii '...

Detalii produs

COG (Chip pe sticlă)

Chip pe sticlă (COG) este un chip flip VRO metoda utilizată pentru conecta ansamblul de circuite integrate goale (ICs) pe substratul de sticlă direct prin Film conductiv anizotrope (CCP). Teren accidentat IC (amprenta) pot fi scalate în jos în funcţie de cerinţele clienţilor (contact pitch de sticlă substrat). Aceasta metoda reduce zona de asamblare posibil cea mai mare densitate, deosebit de important pentru acele aplicaţii care spaţiu de economisire care este crucial de ambalare. Permite o montare rentabile de chips-uri de driver pentru că integrarea flex PCB nu mai este necesară. IC este lipit direct pe substratul de sticlă şi este potrivit pentru manipularea semnale de mare viteză sau de înaltă frecvenţă.

COG tehnologie este unul dintre high-tech metodelor care folosesc scapam de aur sau Flip Chip IC de montare, şi puse în aplicare în aplicaţii cel mai compact. Circuite integrate de chip pe sticlă în primul rând a introdus Epson. Flip-cip montarea, IC chip este ambalat dar este montat direct pe PCB ca un cip goale. Deoarece nu există nici un pachet, amprenta montate din IC pot fi minimizate, împreună cu dimensiunea cerută de PCB. Această tehnologie reduce zona de montare şi este mai potrivit pentru manipularea de mare viteză sau semnale de înaltă frecvenţă.

COG este utilizat în principal pentru sursa şofer ICs în tehnologii de afişaj TFT, în cazul în care acestea sunt utilizate pentru LCD, plasma, e-ink, OLED sau tehnologii 3D. Acest lucru este esenţial pentru produse electronice de consum, cum ar fi notebook-uri, tablete, aparate foto sau telefoane mobile cu nevoia de dimensiuni mici şi lumină-greutate componente.

Avantaje:

Foarte economic pe dimensiunea. Chip pe sticlă LCD module pot fi cât de subţire de 2 mm.

Eficiente peste ŞTIULETE, mai ales în grafic LCD module, deoarece reduce numărul de IC's.

Mai fiabile decât TAB din cauza slăbiciune TAB în zona de obligaţiuni.

Dezavantaje:

COG pot fi utilizate numai la un anumit nivel de rezoluţie în cazul în care liniile nu sunt prea bine. La terenuri foarte fin COG devine dificil de a testa, şi fila ar fi abordarea preferată.

Acesta poate fi mai rentabil să utilizaţi fila sau COB, în cazul în care un designer trebuie să cuprindă o tastatura sau indicator în jurul ecranului.

Zona activă nu este centrat în conturul dar offset, din cauza zonei unde circuitele sunt.


O pereche de:Panou de sticlă VATN LCD Display Următoarea:Panou de sticlă STN LCD Display

Anchetă