Medcial dispozitiv LCD afişează

Medcial dispozitiv LCD afişează

Incendiul Display produce display-uri LCD pentru produsele de tehnologie medicală, care au mare precizie medicale imagistica capacitate şi de înaltă definiţie. Suportă multiple informaţii de colectare, care este necesar la monitoare medicale pentru a afişa informaţii într-un format clar pe un singur ecran...

Detalii produs

Incendiul Display produce display-uri LCD pentru produsele de tehnologie medicală, care au mare precizie medicale imagistica capacitate şi de înaltă definiţie. Suportă multiple informaţii de colectare, care este necesar la monitoare medicale pentru a afişa informaţii într-un format clar pe un singur ecran.

Dispozitive medicale solicita panouri LCD cu contrast ridicat, care sunt uşor de citit în condiţii de iluminare diferite: în medii cu lumină puternică directe, cum ar fi camere de chirurgie şi de urgenţă. Placi nostru medical display sunt rigid şi rezistent la şocuri, astfel capabil să reziste la orice impact fizic în sali de operatie. Ecranele noastre sunt lumina soarelui poate fi citit şi potrivite pentru dispozitive portabile, cum ar fi dispozitive de control de handheld insulina, multi-parametru monitor defibrilatoare, dispozitive de urgență și echipamente de prim ajutor. Produsele noastre sunt fiabile şi capabil să funcționeze pentru o perioadă îndelungată de timp, care este necesar de echipamente în utilizarea clinică.

Deşi sursa de alimentare a acestor echipamente este, de obicei, baterie, LCD-uri noastre efectua fără întrerupere, 24/7 şi au o imagine clară, crocante. Afişează noastre sunt, de asemenea, rezistent la şocuri şi au o gamă largă de temperatură de funcţionare. Noi de design, display-uri cu anti-reflexie (AR) suprafata, ceea ce face decorării cu mare putere nevoi inutile.

Noastre medicale touch ecran display poate fi fără efort şi pur şi simplu de utilizat de personalul medical. Ecrane de tip capacitiv poate răspunde la goale touch degetului, în timp ce ecranele rezistive tip răspunde la presiune. Ecrane funcţiona şi răspunde când contactat de dispozitive de indicare, degetele înmănuşate sau degetele goale.
Ecranele noastre medicale să nu conțină componente dăunătoare pentru sănătate, cum ar fi mercur, şi fiecare dintre ele certificate de certificare RoHs.

O pereche de:Culoare TFT LCD display de 4,3" Următoarea:5,0" culoare TFT LCD display

Anchetă