Profil

Blaze Display Technology Co, Ltd., din 1982, un profesionist LCD Displays Cercetător, Designer, Producător și filiala Blaze Group. Fiind unul dintre liderii întreprinderilor de înaltă tehnologie angajat în domeniul LCD Displays și unul dintre cei mai vechi producători LCD Displays din China, are o experienta de peste 30 de ani de tehnologii de afișare.

Oferim monitor LCD monocrom și colorat: Panouri LCD (TN, HTN, STN, FSTN, DSTN, CSTN), Module LCD (COB, COG, COF, SMT, TAB) Module LCD, Module LCD Dot Matrix, Module STN-LCD, Module LCD FSTN, Module LCD standard, Module LCD personalizate, Module TFT LCD, OLED matrice activă, Module de afișare OLED cu matrice pasivă, Afișaj cu ecran tactil, (în special în Dispenser LGP, Dispenser de combustibil, Dozator de ulei, Dispenser de gaze, Debitmetru, KWH Meter, Meter de energie, Meter de apă, Meter de gaze, Smart Meter), Ceas și ceas, Telecomunicații, Sisteme de afișare a culorilor și alte industrii.

După cum sa dovedit a fi un furnizor de încredere, vindem produse LCD de înaltă calitate pentru afișarea unor producători electronici de mari dimensiuni din întreaga lume, cum ar fi GE, Motorola, Philips, Itron. În prezent, Blaze Display furnizează afișaje LCD cu produse de contorizare și telefoane fără fir pentru producătorii GE și Motorola OEM. Produsele noastre sunt în întreaga lume și cele mai multe sunt vândute în Japonia, America, Eruope, Coreea de Sud, Taiwan, China continentală, Asia de Sud-Est, Hong Kong etc.

Toți cei 73 de ingineri (9 dintre ei din institutele de cercetare dedicate) din Blaze Display sunt echipați cu multă experiență în domeniul afișajului pentru a ne sprijini în cercetarea, dezvoltarea, proiectarea și producția din timp în timp, ceea ce ne permite să satisfacem clienții noștri precum și pentru a ne asigura să furnizăm produse LCD de înaltă calitate, la cel mai mic preț.

Cu resursele de producție și profunzimea tehnologiei, Blaze Display este bine pregătit să deservească fiecare client pentru produsele LCD Display și să satisfacă pe deplin cerințele pentru fiabilitate, calitate și competitivitate. De asemenea, la Blaze Display se desfășoară un program de asigurare a calității, în care se obține certificatul ISO 9001: 2000.

Prin intermediul biroului său din Shenzhen, Blaze Display este capabil să mențină un contact strâns cu clienții săi și să reacționeze rapid la cerințele lor în schimbare privind specificațiile produselor și programele de livrare. De asemenea, putem expedia expedieri pe bază de plumb pentru a îndeplini cu succes programul de gestionare a inventarului al clientului.

Prin relații puternice și pe termen lung cu clienții și cu alți parteneri din lanțul nostru de aprovizionare, planificăm și executăm produse personalizate și soluții rentabile în mediul de afaceri din întreaga lume.