Serviciu

Blaze Display crede că baza de servicii excelentă pe contractele și promisiunile strict implementate! În plus, Blaze Display crede că toate serviciile de top și eficiente sunt de la a fi bine cunoscute și o bună comunicare între noi. Prin urmare, informațiile de mai jos vă pot ajuta să ne descoperiți în continuare.

Notă: Orice problemă tehnică, faceți clic aici pentru a intra în Cunoștințe LCD sau faceți clic aici   pentru a trimite un e-mail Departamentului nostru de Suport Tehnic.

Ciclu de lucru

1. Contra-desen panou LCD: în termen de 3 zile după ce prețul a fost confirmat.
Mostră: în jur de 18 zile după aprobarea desenului (Ar trebui să fie supuse metodelor de transport precise, destinației, produselor standard sau personalizate).
Producția în masă: în jur de 22 de zile după aprobarea probei (Ar trebui să fie supuse metodelor de transport precise, destinației, produselor standard sau personalizate).

2. Contra-desen modul LCD: în termen de 3 zile după ce prețul a fost confirmat.
Mostră: în jur de 20 de zile după aprobarea desenului (Ar trebui să fie supuse metodelor precise de transport, destinație, standard sau produse personalizate).
Producția în masă: în jur de 25 de zile după aprobarea probei (Ar trebui să fie supuse metodelor de transport precise, destinației, produselor standard sau personalizate).

3. Răspunzând formularul de comandă: 3-4 zile lucrătoare

4. Răspunsul la plângeri: 5-10 zile lucrătoare

Procesul de afaceri
Pasul 1: Pasul pentru preț

Pasul 2: Pasul pentru eșantion

Pasul 3: Etapa pentru producția de masă

Pasul 4: Pas pentru service